Uw zoekopdracht Uw zoekopdracht

Mijn herinnering aan Golden Earring begin jaren 80

Ik heb warme herinneringen aan de beginjaren 80 toen er een feesttent elk jaar in juli was en meestal goede bands, waaronder Golden Earring aldaar kwamen optreden..

ik leerde toen de echte fans kennen waaronder ene Hans uit Ede die de fanclub runde..

van hem kreeg ik in 1981 een bijzondere sticher waarvan hij er maar een paar had..hij adviseerde mij deze niet zomaar ergens op te plakken maar goed te bewaren in een plakboek..Ik heb de sticker dus daarom ook goed bewaard zoals je op de foto links boven kunt zien..

de Golden Earring is naast Bintangs ( een band die we een paar jaar terug ook live zagen) de oudste band van Nederland.. Helaas werd vorige maand bekend gemaakt dat George ALS heeft, een vreselijke ziekte..Golden Earring besloot te stoppen want zonder George geen Earring en ik heb heel veel respect voor hun besluit en ik ben o zo blij dat ik hun in de jaren 80 heb mogen live zien spelen en af en toe ook backstage mocht komen..

Vandaag is de verjaardag van George, ik heb deze datum altijd onthouden..

dit portret heb ik vandaag als homage getekend en ik steek hem en zijn vrienden en familie op deze manier een hart onder de riem toe. Terwijl ik luister naar :”She flies on strange wings” 

 
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.